Avoin työnohjausryhmä Tampereella

”Tavoitteeni toteutuivat yllättävästi, hyvin ja huomaamatta.”
”Sain itselle konkreettista apua siihen, miten tulla toimeen oman riittämättömyyden tunteen kanssa.”
”Luovat menetelmät auttoivat löytämään yhteyden intuitioon, joka jo tiesi valmiita vastauksia.”
(otteita osallistujapalautteesta 11-2023)

Seuraava avoin viiden tapaamiskerran työnohjausryhmä käynnistyy Tampereella maalis-huhtikuussa (ajankohta tarkentuu).

Ryhmä sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka toimivat erilaisissa kehittämis-, ohjaus- tai koordinointitehtävissä, mahdollisesti esihenkilönä. Ryhmässä tutkitaan, jäsennetään ja kehitetään omaa työtä, jaetaan osaamista sekä vahvistetaan omia voimavaroja – ryhmän tukemana, turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Työnohjauskokemus on aina yksilöllinen ja linkittyy henkilökohtaisiin tavoitteisiisi, Aiempien ryhmien osallistujat ovat kertoneet palautteessa seuraavista hyödyistä: lisääntynyt itsetuntemus, parempi jaksaminen ja työhyvinvointi sekä työkaluja stressinhallintaan.

Työskentelyn tukena käytämme musiikkiterapian menetelmiä ja niistä erityisesti musiikin kuunteluun perustuvaa reflektointia. Kokemuksen ja tutkimustenkin perusteella musiikki rauhoittaa ja auttaa käsittelemään työhön liittyviä tunteita. Työskentelyä syvennetään muillakin luovilla menetelmillä (kuvat, kirjoittaminen). Ohjaaja on perehtynyt musiikkiterapian menetelmiin työssä jaksamisen tukena mm. Sibelius-Akatemian musiikkiterapian aineopintojensa yhteydessä.

Ajankohdat

1,5h-tapaamiset pidetään Tampereen keskustassa (Innovation Home, Finlaysoninkuja 21 A) erikseen sovittavina iltapäivinä noin kolmen viikon välein. Ryhmän jäsenet voivat vaikuttaa itse tapaamisten lopulliseen aikatauluun. Läsnäoloa edellytetään koko prosessin ajan; poikkeuksena sairaus tai muu pakottava este.

Hinta

Viiden tapaamiskerran prosessi maksaa osallistujalle 310 euroa + alv eli 62 euroa/kerta.
(Itse maksaville asiakkaille alennettu hinta, kysy lisää.)

Ilmoittautumiset

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tai tarvittaessa kysy lisää 050 371 6499.
Ryhmään mahtuu enimmillään 8 osallistujaa.

  * Pakollinen / Mandatory

  Liity postituslistalle!

  Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat postiisi luovia ja takuutuoreita viritysvinkkejä vuorokuukausittain!

  * pakollinen

  Valitse tavat joilla haluat saada meiltä ilmoituksia:

  Käytämme MailChimp-palvelua markkinointialustana. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että tietosi lähetetään ja tallennetaan MailChimp-uutiskirjepalvelulle. Voit poistaa uutiskirjetilauksesi milloin vaan painamalla tilauksen perumislinkkiä uutiskirjesähköpostin pohjalla. Lisätietoja MailChimpin toiminnasta voit lukea täältä: https://mailchimp.com/legal/terms

  Intuit Mailchimp