Coaching-keidas

Coaching-keidas

🌴Coaching-keidas, inspiraatiota luonnosta ja luovista menetelmistä

Tuntuuko sitoutuminen pitkään coaching-prosessiin hankalalta? Voit kokeilla myös coaching-keidasta, jossa yhdistyvät kiireetön reflektio kauniissa luonnon maisemissa – mahdollisesti kävellen – sekä luovilla menetelmillä (kuva, liike, kirjoittaminen) esiin houkutellut oivallukset.

Keitaalla pulssi tasaantuu ja mieli selkiytyy. Nautit kiireettömän aamiaisen tai lounaan. Saat inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja juuri sinulle räätälöidyistä luovista menetelmistä. Otat etäisyyttä työhön ja selkeytät ajatteluasi. Löydät työkaluja työpaikan arkeen, omaan ja toisten johtamiseen.

Hinta

3 h lähitapaaminen 490 euroa + alv, sisältää ateriatarjoilun. Tapaamisessa aikaan saatujen hyvien päätösten tueksi voit varata 2 x 1h seurantacoachingia vain 320 euron lisähintaan. Keidas voidaan sopia toiveesi mukaan vaikkapa Tampereelle, Kangasalle, Hämeenlinnaan tai Helsinkiin. Aiemmat keitaat on toteutettu luonnonkauniissa paikoissa veden äärellä.

Ilmoittautuminen

Varauskalenterista näet tarjolla olevat loppukesän keidaspäivät ja voit varata sieltä itsellesi sopivan keidashetken. Varauksen jälkeen voimme sopia tarkan ajan ja paikan tapaamisellemme. Tarvittaessa kysy lisää leena@valmennustaloviritys.fi  tai 050 371 6499.

Liity postituslistalle!

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat postiisi luovia ja takuutuoreita viritysvinkkejä vuorokuukausittain!

* pakollinen

Valitse tavat joilla haluat saada meiltä ilmoituksia:

Käytämme MailChimp-palvelua markkinointialustana. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että tietosi lähetetään ja tallennetaan MailChimp-uutiskirjepalvelulle. Voit poistaa uutiskirjetilauksesi milloin vaan painamalla tilauksen perumislinkkiä uutiskirjesähköpostin pohjalla. Lisätietoja MailChimpin toiminnasta voit lukea täältä: https://mailchimp.com/legal/terms

Intuit Mailchimp