Valmennukset ja fasilitointi

Valmennukset ja fasilitointi

Valmennukset ja fasilitointi

Menetelmät ja sisältö olivat erinomaiset.

Tavallisimpia valmennusteni aiheita ovat esimerkiksi itsensä johtaminen, esihenkilötaidot sekä valmentava johtaminen. Lisätietoja toimiviksi hioutuneiden valmennusten aihepiireistä löydät Teemaviritykset -sivulta.

Mikäli taas kaipaat ryhmän luovuuden irti päästämistä, 15-45 minuutin Luovuusviritys esimerkiksi työpajan alussa tai tiukan kokouspäivän keskellä tuo odottamattoman paljon happea ja uusia näkökulmia päiväänne.

Johdolle, esihenkilöille tai työyhteisöille räätälöitävät valmennusprosessit suunnittelen aina tilaajan kanssa organisaation tavoitteista käsin. Valmennukset voivat keskittyä esimerkiksi muutostilanteen kohtaamiseen, uusista toimintatavoista sopimiseen tai uusien taitojen juurruttamiseen arkityössä. Tapaamiset sisältävät pieniä virikeluentoja, yhteistä pohdintaa sekä harjoituksia. Käsiteltävät teemat kytketään jatkuvasti omaan työhön, ja uusia taitoja harjoitellaan välitehtävissä tapaamisten välillä. Toteutus onnistuu niin etänä kuin paikan päällä.

Fasilitoinnissa ohjaan ryhmän työskentelyä tavoitteellisesti niin, että kaikki ryhmän jäsenet osallistuvat aktiivisesti ja tasapuolisesti keskusteluun. Sekä valmennusten että fasilitoinnin tukena käytän sovittaessa Howspacea, digitaalista yhteistyö- ja oppimisalustaa. Globaalissa Howspace Partner-yhteisössä seuraan aktiivisesti digitaalisen fasilitoinnin kehitystä.

Howspace Partner Logo

Ihminen oppii parhaiten itse kokemalla ja oivaltamalla. Valmentajana ja ryhmien fasilitaattorina pyrin ihmisten oman innostuksen ja osaamisen esiin tuomiseen – erään asiakaspalautteen sanoin ”ei mestarina vaan meikäläisenä” (ks. myös suositukset). Oppimisen tukena käytän soveltuvia visuaalisia ja toiminnallisia menetelmiä.

Valmennusyhteistyötä harkitseville toimitan mielelläni tarkempia referenssejä.

Hinnoittelu

Koko päivä (5–8h) 2400 euroa + alv
Puoli päivää (2,5–4h) 1600 euroa + alv

Liity postituslistalle!

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat postiisi luovia ja takuutuoreita viritysvinkkejä vuorokuukausittain!

* pakollinen

Valitse tavat joilla haluat saada meiltä ilmoituksia:

Käytämme MailChimp-palvelua markkinointialustana. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että tietosi lähetetään ja tallennetaan MailChimp-uutiskirjepalvelulle. Voit poistaa uutiskirjetilauksesi milloin vaan painamalla tilauksen perumislinkkiä uutiskirjesähköpostin pohjalla. Lisätietoja MailChimpin toiminnasta voit lukea täältä: https://mailchimp.com/legal/terms

Intuit Mailchimp