Leena Rautiainen

Leena Rautiainen

kuva: MALLIKUVA - kuvauspalvelut © ProHaté

Hit 0774 1 N

Esittely

Olen Leena Rautiainen, tamperelainen kauppatieteiden maisteri, coach (ACC) ja työnohjaaja STOry.

Olen kansainvälisissä konsultointihankkeissa kouliintunut ihmisten ja ryhmien virittäjä – kotonani yhtä lailla liike-elämässä, IT-projekteissa kuin orkesterissakin. Tai vaikka luostarissa.

Tärkeimpiä osaamisalueitani ovat:

  • Esimies- ja työyhteisövalmennukset
  • Organisaatioiden muutosprosessit
  • Coaching yksilöille ja ryhmille
  • Työnohjaus yksilöille ja ryhmille
  • Työyhteisösovittelu
  • Digitaalinen fasilitointi

Tavoitteenani on innostaa ihmisiä onnistumaan työssään. Työotteeni taustalla vaikuttaa yli 10 vuoden kokemus kansainvälisistä esimies- ja asiantuntijatehtävistä Accenturella ja Nokialla. Kattavien työnohjauksen, musiikkiterapian, coachingin ja työyhteisösovittelun opintojen rohkaisemana keskityn erityisesti esimiesten ja työyhteisöjen valmennukseen. Liike-elämän ulkopuolella minut tunnetaan esimerkiksi hiljaisuuden retriiteistä ja musisoinnista. Viulun virittämisestä on kertynyt jo yli 40 (!) vuoden kokemus.

Ajatuksiini esimerkiksi coachingista, tärkeilystä, levosta tai kiireen kesyttämisestä voi tutustua kollega.fi-lehden blogeista. Valmentamisen mottoni tiivistyy näihin Galilein sanoihin: ”Ihmisille ei voi opettaa mitään. Heitä voi auttaa löytämään.”

Suosituksia

I certainly recommend Leena’s coaching for anyone willing to explore their professional situation or even life goals more broadly. Leena’s way of building a trustful atmosphere and ability to ask the right questions is a great talent.
Mari Rauhala, Solutions Director

Leena on auttanut minua löytämään omat persoonalliset ja vahvat puoleni johtamisessa. Aktiivinen vuoropuhelu on auttanut minua jaksamaan työssäni, löytämään työhöni uusia näkökulmia ja jakamaan aikaani paremmin. Yhteistyömme aikana olen mielestäni kehittynyt kokonaisvaltaisesti johtajana ja ihmisenä.
Marika Makaroff, toimitusjohtaja

Coaching-yhteistyö kanssasi vaikutti erityisesti tietoisuuteen omasta itsestäni, hallinnan tunteen parantumiseen sekä omiin johtajuustaitoihini. Toit vahvalla läsnäolollasi uusia ratkaisukeskeisiä työkaluja johtajuuden konkreettiseen kehittämiseen uudelle tasolle – kiitos!
Mervi Huhtelin, johtaja, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Leena delivered her project roles competently with excellent commitment and enthusiasm. She has demonstrated the ability to work under heavy time pressure to plan and organize successfully to meet tight deadlines. Her close attention to detail has resulted in meticulous and accurate work. Her strong interpersonal and communication skills have allowed her to develop good working relationships with both her colleagues and management. Leena was a great asset to Program success.
Tero Keinovaara, Program Manager, Nokia Siemens Networks

Voin mitä lämpimimmin suositella Leenaa tehtäviin, joihin liittyy ihmisten innostamista, johtamista, rohkaisemista tai arvoihin ja hengellisyyteen liittyvää työskentelyä.
Hannu Varkki, seurakuntapastori, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta

Luovien menetelmien käyttö avaa nopeasti oven tiedostamattomiin toiveisiin, unelmiin, alitajuiseen viisauteen, jota meillä kaikilla on. Leena johdattelee erilaisten menetelmien käyttöön turvallisesti ja asiantuntevasti.
Ilona Rauhala, valmentava psykologi, Ilona Rauhala Oy

Leenan tapa ohjata ryhmiä on rauhallinen ja kaikille tasapuolisesti tilaa antava. Samalla hän on turvallinen ja jämäkkä. Leena osaa ottaa huomioon erilaiset ihmiset ja heidän valmiutensa vuorovaikutukseen. Mieleeni on erityisesti jäänyt se, kuinka Leena sai aina luotua tapaamisiimme kiireettömän ja levollisen tunnelman.
Minna, asiakkuusjohtaja (aikuisopiskelun kasvuryhmä)

* Hyvä vetäjä, piti langat käsissään ja laittoi itsensä likoon.
* Olet miellyttävä ”ohjaaja”, selkeäsanainen ja jämäkkä.
* Tulin kuulluksi, sain palautetta.
* Loistavaa ryhmän hallintaa ja innostamista.
* Mukava kouluttaja, huomioi kaikki. Miellyttävä, osaava, idearikas.

Nimettömiä poimintoja koulutuspalautteista

Kumppaneitani