Lyhytterapia

Lyhytterapia

Yksityishenkilöille: ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Kaipaatko matalan kynnyksen keskusteluapua? Ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta voisi olla hyötyä. Se soveltuu erilaisten yksityiselämän ja työssä kokemisesi elämän pulmatilanteiden käsittelyyn. Joskus muutos tai mielen solmun aukeaminen voi tapahtua nopeastikin. Tutkitusti muutamakin lyhytterapiakerta voi riittää: ajatukset selkiytyvät, ja uusi ymmärrys ja suunta elämässä rakentuu. Ratkaisukeskeisesti keskitymme siihen, miten voit vaikuttaa itseesi, ajatuksiisi ja toimintaasi hyvinvointiasi parantavalla tavalla.

Lyhytterapia on psykososiaalista ennaltaehkäisevää keskusteluapua, joka edistää mielenterveyttä ja hyvinvointia. Lyhytterapiassa voidaan käsitellä monenlaisia elämän pulmakohtia ja kriisejä: muun muassa jaksamisen ongelmia, ahdistuneisuutta, parisuhteen tai perheen ongelmia, työhön ja opiskeluun liittyviä paineita ja uupumusta, itsetunto-ongelmia tai vaikkapa yksinäisyyden tuomaa lastia. Asioita, jotka eivät välttämättä vaadi pitkää hoitosuhdetta, vaan ennemminkin rinnalla kulkijaa sekä näkökulmien ja mahdollisuuksien avaajaa. Keskustelua ja asioiden punnitsemista ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja lyhytterapiasta löydät esimerkiksi Lyhytterapeuttiyhdistyksen sivuilta.

Ensimmäinen tapaaminen, jonka päätteeksi sovimme yhdessä mahdollisesta jatkosta, on aina ilmainen. Jatkotapaamisiinkin sovelletaan yksityishenkilöille kohtuullista hintaa 80 euroa/45 min. Hinta sisältää 24% arvonlisäveron.

Lyhytterapiaan et tarvitse diagnoosia etkä lähetettä, eikä tapaamisista myöskään synny Kanta-merkintöjä. Tapaamismuistiinpanot saat halutessasi nähdä itse.

Lyhytterapeuttiosaamiseni on tuoretta valmistuin lyhytterapeutiksi Helsingin Psykoterapiainstituutista kesäkuussa 2024. Kohtaamisen ammattilaisena olen tätä ennen toiminut jo lähes 20 vuoden ajan ensin työnohjaajana ja sittemmin myös coachina ja työyhteisösovittelijana.

👉 Varaa aika, osta edullisena kesätarjouksena 4 tapaamisen paketti tai kysy lisää!

Liity postituslistalle!

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat postiisi luovia ja takuutuoreita viritysvinkkejä vuorokuukausittain!

* pakollinen

Valitse tavat joilla haluat saada meiltä ilmoituksia:

Käytämme MailChimp-palvelua markkinointialustana. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että tietosi lähetetään ja tallennetaan MailChimp-uutiskirjepalvelulle. Voit poistaa uutiskirjetilauksesi milloin vaan painamalla tilauksen perumislinkkiä uutiskirjesähköpostin pohjalla. Lisätietoja MailChimpin toiminnasta voit lukea täältä: https://mailchimp.com/legal/terms

Intuit Mailchimp