Mentor Coaching

Mentor Coaching

Mentor Coaching – mitä, miksi ja kenelle?

Mentor Coaching on 3 kk kestävä coaching-ydintaitoihin treeniohjelma, joka vaaditaan International Coaching Federationin (ICF) sertifiointeihin (tarkempi kuvaus Mentor Coachingista täällä). Ryhmässä toteutettuna se on vaikuttava vertaisoppimiseen ja dialogiin perustuva oppimiskokemus.

👉 Sinulle, joka olet käynyt 60 tunnin coaching-koulutuksen ja olet hakemassa ICF:n ACC-sertifiointia
👉 Sinulle, joka tarvitset mentor coaching -tunteja sertifiointisi uusimiseen tai korottamiseen

Mitä saat osallistumisesta

Mentor Coachingissa keskitytään ICF:n määrittelemien coaching-ydintaitoihin ja niiden soveltamiseen. Saat palautetta coachauksesta ja erityisesti ydintaitojen käytöstä. Saat myös tukea ja henkilökohtaista palautetta kokeneelta mentor coachilta. Vertaisryhmässä kasvatat myös omaa verkostoasi.

Prosessin päätteeksi saat ICF:n vaatimusten mukaisen todistuksen sertifiointia tai sertifikaatin uusimista varten.

Mentor Coachisi on sitoutunut ICF:n ”Mentor Coaching Duties and Competencies” -vaatimuksiin ja suorittanut lisäksi coachien osaamisvaatimuksia tarkasti määrittävän PCC Marker Assessor -koulutuksen.

Toteutustapa

Ohjelma koostuu 4 x 2h ryhmätapaamisista ja 3 x 1h yksilötapaamisista. Yksilötapaamisten ajat sovitaan erikseen.

2h-ryhmätapaamiset pidetään klo 15-17 seuraavina tiistaipäivinä: 3.9., 8.10., 5.11. ja 3.12.

Ajat vahvistetaan, kun ryhmä on muodostettu. ICF:n vaatima 3 kk kesto varmistetaan tarvittaessa yksilötapaamisten sopivalla ajoituksella. Kukin ryhmätapaaminen alkaa alustuksella ydintaidoista ja sisältää runsaasti coaching-harjoittelua. Ryhmässä on 3–6 osallistujaa.

Ohjelma toteutetaan virtuaalisesti. Prosessin kolme yksilötapaamista erikseen sovittaessa myös Helsingissä tai Tampereella.

Huom! Yksilömuotoiseen mentorcoaching-prosessiin on jatkuva haku.

Hinta

Mentor Coaching -ohjelman hinta on 1250 euroa + alv. Itse maksaville (ei alv-vähennysoikeutta) soviteltu hinta pyydettäessä.

Ilmoittautuminen

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassa. Tarvittaessa kysy lisää leena@valmennustaloviritys.fi  tai 050 371 6499.
Ryhmään mahtuu enimmillään 6 osallistujaa.

Liity postituslistalle!

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat postiisi luovia ja takuutuoreita viritysvinkkejä vuorokuukausittain!

* pakollinen

Valitse tavat joilla haluat saada meiltä ilmoituksia:

Käytämme MailChimp-palvelua markkinointialustana. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että tietosi lähetetään ja tallennetaan MailChimp-uutiskirjepalvelulle. Voit poistaa uutiskirjetilauksesi milloin vaan painamalla tilauksen perumislinkkiä uutiskirjesähköpostin pohjalla. Lisätietoja MailChimpin toiminnasta voit lukea täältä: https://mailchimp.com/legal/terms

Intuit Mailchimp